SCCS-logo-beli.png

O Nama

SCCS Belgrade je osnovan 2016 od strane Borisa Šimurine sa idejom da obezbedi profesionalcima iz oblasti sportskog treninga kvalitetne informacije, usluge vrhunskog treninga individualnim sportistima, klubovima, trenerima, ličnim trenerima i profesionalcima iz oblasti kondicionog treninga i zdravog življenja.

SCCS Belgrade se orijentisao na organizovanje seminara - konferencija, radionica, edukaciju u oblasti kondicione pripreme, edukaciju za lične trenere, sportske trenere, fizioterapeute, za sve ljude koji vole da žive zdrav životni stil, za sve koji žele da nauče nešto novo i unaprede svoje znanje.

 

USKORO DOGADJAJ KOJI ORGANIZUJEMO U SARADNJI SA SOMATRAINING UK

ELDOA 1 -Spinal ELDOA - SomaTraining course

eldoa 1&2

 

ELDOA su posturalne vežbe (LOADS) koje možete sami vežbati sa primarnim ciljem da povećate prostor između izabranog zgloba. Dizajniran od strane francuskog osteopata, Guy VOYER, ELDOA koristi miofascialno istezanje kako bi napetost oko primarne lezije postala centar "separacijskih sila". Miofascialna napetost stvara posturalnu normalizaciju u određenom zglobu, što rezultira brojnim prednostima.