KURSEVI - RADIONICE

Exercise Therapy

Naučite kako da testirate mentalnu snagu, 8 osnovnih testova, naučite da uz pomoć korektivne gimnastike rešite vaše klijente povreda, bola, naučite pravilno planiranje i programiranje.

Uskoro ćemo objaviti datum održavanja

ELDOA 1 & 2

ELDOA su posturalne vežbe (LOADS) koje možete sami vežbati sa primarnim ciljem da povećate prostor između izabranog zgloba. Dizajniran od strane francuskog osteopata, Guy VOYER, ELDOA koristi miofascialno istezanje kako bi napetost oko primarne lezije postala centar "separacijskih sila". Miofascialna napetost stvara posturalnu normalizaciju u određenom zglobu, što rezultira brojnim prednostima.

11 - 14.07.2019

Fukcionalni Kor (Jezgro)

Ljudska opsednutost pločicama dolazi iz činjenice da je taj deo tela “jezgro” koje povezuje celo telo u jednu celinu, osnova za pokret. Ukoliko "Jezgro" ne funkcioniše normalno šanse su da se javi bol u ekstremitetima i kičmi kao i povećana šansa od povrede. Naučite kako da uradite pravilnu dijagnozu celog trbušnog zida i da napravite trening program koji će omogućiti vašim klijentima da imaju "Funkcionalno Jezgro"!

16 Decembar 2018

Razumevanje Posture (Držanje tela)

Postura je pozicija iz koje pokret počinje i završava se! Idealna postura je stanje mičićnog i skeletnog balansa koje štiti potporne strukture tela od povreda ili progresivnih deformacija, bez obzira na stav u kome ove strukture rade ili odmaraju. U stanju idelane posture mišićno-skeletni sistem će funkcionisati najidealnije!

16 Septembar 2018

SCCS Belgrade 2018

SCCS Belgrade Konferencija ima misiju da poveže fitnes trenere, kondicione trenere, sportske trenere, trenere koji se bave zdravljem sa vrhunskim trenerima - predavačima iz celog sveta, kao i da treneri sa prostora bivše Jugoslavije imaju priliku da se predstave širem auditorijumu sa svojim radom i da dobiju priliku da podele svoja iskustva sa nama.

Ukoliko ste ozbiljni i želite da budete vrhunski trener onda je SCCS Belgrade 2018 za vas, pored mnoštvo kvalitetnih informacija upoznaćete i kolege koji dele istu strast i razmišljaju slično vama.

Pridružite nam se: Uskor više informacija