Šta je SCCS Belgrade Konferencija?

SCCS Belgrade Konferencija ima misiju da poveže fitnes trenere, kondicione trenere, sportske trenere, trenere koji se bave zdravljem sa vrhunskim trenerima - predavačima iz celog sveta, kao i da treneri sa prostora bivše Jugoslavije imaju priliku da se predstave širem auditorijumu sa svojim radom i da dobiju priliku da podele svoja iskustva sa nama.

Ukoliko ste ozbiljni i želite da budete vrhunski trener onda je SCCS Belgrade 2018 za vas, pored mnoštvo kvalitetnih informacija upoznaćete i kolege koji dele istu strast i razmišljaju slično vama.

Pridružite nam se: Jun 09-10 u Beogradu

OBAVEŠTENJE

Zbog dosta zahteva od učesnika odlučili smo da otvorimo svima mogućnost plaćanja kotizacije na dan konferencije po ceni od 110 € ili 80 €. Svi su dobro došli da na dan konferencije izvrše uplatu. Molimo vas da dodjete barem 15-30 minuta ranije da bi počeli prvo predavanje na vreme i da bi vam omogućili da izvršite uplatu i registrujete se za konferenciju.

 

Predavači na SCCS Belgrade 2018:

 Steve Maxwell Donosi svoje više decenijsko iskustvo iz borilačkih sportova kao i iskustvo u radu sa velikim brojem klijenata kao trener BJJ i kondicioni trener.  Ovo mu je drugo učešće na SCCS Belgrade konferenciji.

Steve Maxwell

Donosi svoje više decenijsko iskustvo iz borilačkih sportova kao i iskustvo u radu sa velikim brojem klijenata kao trener BJJ i kondicioni trener. 

Ovo mu je drugo učešće na SCCS Belgrade konferenciji.

 Leigh Brandon Se specijalizovao za rehabilitaciju povreda i kondicioni trening, radi u ovim oblastima od 1996 godine. Leigh je takodje autor četiri knjige uključujući i The Tennis Biomehanics Manual. Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Leigh Brandon

Se specijalizovao za rehabilitaciju povreda i kondicioni trening, radi u ovim oblastima od 1996 godine. Leigh je takodje autor četiri knjige uključujući i The Tennis Biomehanics Manual.

Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

 Mladen Jovanović Kondicioni trener - sportski naučnik, bio je uključen u kondicionu pripremu profesionalnih, amaterskih i rekreativnih sportista raznih uzrasta. Drugi put učestvuje na SCCS Belgrade Konferenciji.  

Mladen Jovanović

Kondicioni trener - sportski naučnik, bio je uključen u kondicionu pripremu profesionalnih, amaterskih i rekreativnih sportista raznih uzrasta.

Drugi put učestvuje na SCCS Belgrade Konferenciji.

 

 Damir Kolec Kondicioni trener ženske odbojkaške ekipe Dinamo Moskva već 6 godina. Pre toga Damir je radio u ženskoj odbojkaškoj ekipi Fenerbachea, Rabite Baku, Mursije kao i sa ženskom odbojkaškom reprezentacijom Rusije, sa kojom je osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Evrope. Drugo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Damir Kolec

Kondicioni trener ženske odbojkaške ekipe Dinamo Moskva već 6 godina.

Pre toga Damir je radio u ženskoj odbojkaškoj ekipi Fenerbachea, Rabite Baku, Mursije kao i sa ženskom odbojkaškom reprezentacijom Rusije, sa kojom je osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Evrope.

Drugo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

 Nenad Njaradi Kondicioni trener Španske fudbalske ekipe SAD Deportivo Alaves, pre toga je radio u Fudbalskom Klubu Apatin, kao i sa ženskom rukometnom reprezentacijom Srbije i vrhunskim klubovima kao što su Vardar Skopje i mnogi drugi. Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Nenad Njaradi

Kondicioni trener Španske fudbalske ekipe SAD Deportivo Alaves, pre toga je radio u Fudbalskom Klubu Apatin, kao i sa ženskom rukometnom reprezentacijom Srbije i vrhunskim klubovima kao što su Vardar Skopje i mnogi drugi.

Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

 Vladan Radonjić Kondicioni trener ženske odbojkaške ekipe Volero Zurich, pre Volera je radio u ženskoj odbojkaškoj ekipi Rabite Baku, košarkaškom klubu CSKA Moskva i Partizan Beograd. Drugo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Vladan Radonjić

Kondicioni trener ženske odbojkaške ekipe Volero Zurich, pre Volera je radio u ženskoj odbojkaškoj ekipi Rabite Baku, košarkaškom klubu CSKA Moskva i Partizan Beograd.

Drugo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

 Boris Šimurina Vlasnik SCCS Belgrade i organizator Konferencije, radio sa vrhunskim sportistima individualno kao i sa reprezentacijom Belgije u Beach Volley-u. Trenutno vodi Retreat Tara i SCCS Belgrade.

Boris Šimurina

Vlasnik SCCS Belgrade i organizator Konferencije, radio sa vrhunskim sportistima individualno kao i sa reprezentacijom Belgije u Beach Volley-u. Trenutno vodi Retreat Tara i SCCS Belgrade.

 Therese Crawford Bivša profesionalna odbojkašica, dugogodišnja reprezentativka Amerike, posle karijere našla je strast u pomaganju drugima da shvate svoj dar koji poseduju, kao i da pomogne sportistima i trenerima da razumeju jedni druge.  Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Therese Crawford

Bivša profesionalna odbojkašica, dugogodišnja reprezentativka Amerike, posle karijere našla je strast u pomaganju drugima da shvate svoj dar koji poseduju, kao i da pomogne sportistima i trenerima da razumeju jedni druge. 

Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

 Ivan Denisov Svetski rekorder i svetski šampion u Kettlebbell sportu, kao i više puta šampion Rusije. Ivan putuje po svetu učeći studente i deleći sa njima njegovu strast prema Girevoj sportu. Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Ivan Denisov

Svetski rekorder i svetski šampion u Kettlebbell sportu, kao i više puta šampion Rusije. Ivan putuje po svetu učeći studente i deleći sa njima njegovu strast prema Girevoj sportu.

Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Prevodilac:

 Maša Radanović Ko je bio prošle godine na Konferenciji zna da je Maša dobila samo pohvale za odlično odradjen posao, takodje ove godine Maša će nam pomoći da bolje razumemo i lakše ispratimo konferenciju.

Maša Radanović

Ko je bio prošle godine na Konferenciji zna da je Maša dobila samo pohvale za odlično odradjen posao, takodje ove godine Maša će nam pomoći da bolje razumemo i lakše ispratimo konferenciju.

 Svaki učesnik Konferencije na poklon dobija majicu sa logom Konferencije, a u izradi majice nam je pomogao čuveni Decko Tzar brend.

Svaki učesnik Konferencije na poklon dobija majicu sa logom Konferencije, a u izradi majice nam je pomogao čuveni Decko Tzar brend.

 Aleksandar Dejanović Specijalista u rehabilitaciji kičme, vlasnik laboratorije Vertex Istraživačkog centra za primenjene nauke u zdravlju i vežbanju. Jedan od retkih parktičara Stuart McGill metoda na svetu. Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Aleksandar Dejanović

Specijalista u rehabilitaciji kičme, vlasnik laboratorije Vertex Istraživačkog centra za primenjene nauke u zdravlju i vežbanju. Jedan od retkih parktičara Stuart McGill metoda na svetu.

Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

 Brendan J. Fox Glavni Fitnes trener u MedKan Klinici, jedan od najvećih timova personalnih trenera u Severnoj Americi. Specijalizovao se u radu sa sportistima iz uglavnom zimskih sportova, Hokej, Klizanje, Skijanje... Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Brendan J. Fox

Glavni Fitnes trener u MedKan Klinici, jedan od najvećih timova personalnih trenera u Severnoj Americi. Specijalizovao se u radu sa sportistima iz uglavnom zimskih sportova, Hokej, Klizanje, Skijanje...

Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

 Tijana Bojić Viši naučni saradnik u oblasti medicinskih nauka, doktorirala u Italiji na Univerzitetu u Bolonji na temu Integrativne fiziologije spavanja. Tijana je trenutno zaposlena na Insitutu za nuklearne nauke Vinča.  Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

Tijana Bojić

Viši naučni saradnik u oblasti medicinskih nauka, doktorirala u Italiji na Univerzitetu u Bolonji na temu Integrativne fiziologije spavanja. Tijana je trenutno zaposlena na Insitutu za nuklearne nauke Vinča. 

Prvo učešće na SCCS Belgrade Konferenciji.

 
Satnica SCCS Belgrade copy.jpg

Cena seminara je:

110 € uplatom do 08 Juna 2018

80 € za sve studente

Uplatu možete izvršiti na dinarski račun:

1. Uplaćuje se 13500 RSD redovna cena.

2. Uplaćuje se 9500 RSD studentska cena

Boris Šimurina

Komercijalna Banka

Broj računa: 205-9001019951102-53,

Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 63 881 22 36) ili na Facebook sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena kotizacija za SCCS Belgrade 2018. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Uplate iz inostranstva:

WESTERN UNION:

1.) 110 € redovna cena i 80 € studentska cena

Primalac: Boris Šimurina

Adresa: Nema Ulice 465

31251 Perućac – Srbija.

Po uplati poslati PORUKU putem emaila , FB ili sms-a podatke o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

2.) PayPal (sccsbelgrade@gmail.com)

Troškove transfera snosite vi, SCCS treba da primi 110 €.

Registracija na : sccsbelgrade@gmail.com

Za sve informacije kontakt tel : 063 881 22 36