Trening Kamp 

Tara-national-park-view_1900x600-1300x400.jpg

Ukoliko želite da unapredite svoju fizičku spremu, podignete mentalni, emcionalni i fizički aspekt vaše igre na viši nivo, ukoliko želite da naučite kako da se hranite zdravo, kako da se oporavite brže i bolje, kako da se krećete bolje, budete jači, brži, eksplozivniji, izdržljiviji i da pri tom ne morate da gubite dragoceno vreme na odlazak i dolazak sa treninga kao i da uživate u predelima poznatim po svojoj lepoti, koji vam ujedno daju mir i mogućnost aktivnog odmora onda je Trening Kamp za vas.

Ne propustite priliku da zalečite sitne ili ozbiljne povrede, da se pripremite za novu sezonu.

Vremenski boravak kod nas zavisi od vaše potrebe i želje, od nedelju dana pa do više meseci, tokom trening kampa biće vam obezbedjen: 

  • smeštaj
  • hrana
  • trening sesije
  • masaža
  • aktivni odmor (šetnje po planini Tari, boravak na Zaovinskom jezeru, odlazak na ergelu)

Trening Kamp vodi Boris Šimurina

Kratka Biografija:

Boris je počeo da se bavi Karateom sa 12 godina, nosilac je crnog pojasa 3 DAN,  bio je član reprezentacije Jugoslavije u tradicionalnom Karateu od Kadetskih do Seniorskih kategorija. Dok je trenirao Karate Boris je ujedno vodio računa o svojoj kondiciji sam, što mu je pomoglo da donese odluku i upiše Fakultet Sporta i Fizičkog Vaspitanja u Beogradu (DIF), na kojem je kasnije i diplomirao. 

2003 Boris je se preselio u Belgiju gde je radio u fitnes centru Passage Fitness First i kao lični trener vrhunskih sportista. Januara 2008 je postao glavni kondicioni trener tima u odbojci na pesku Mouha-Van Breedam, glavni cilj tima je bio da se kvalifikuju na Olimpijske Igre u Pekingu 2008, tokom rada sa Belgijankama imao je mogućnost da radi i na mentalnom i duhovnom aspektu kod sportista. Ovo je bio početak njegovog studiranja Holističkog pristupa svakodnevnom životu, što mu je pomoglo u daljem radu sa vrhunskim sportistama. Uz pomoć novih saznanja i ličnog iskustva pored kondicionog treninga Boris je vodio računa i o mentalnom delu rada sa Belgijankama, 2008 tim je se kvalifikovao na Olimpijske Igre u Pekingu i zauzeo 9 poziciju. Što je bio neverovatan uspeh s obzirom da je tim počeo sa pripremama godinu dana pre Olimpijskih Igara. 

Posle 2009 Boris je napustio Belgijanke i posvetio se individualnom radu sa vrhunskim sportistima kao što su odbojkašice Natalya Mamamdova i Rosir Calderon, do sad je proveo nekoliko puta na usavršavanju u Americi gde je 2014 dobio i certifikat Holistic Lifestyle coach Nivo 1 od CHEK Instituta, a 2015 i Nivo 2. 

2012 Boris je se vratio da živi u Srbiju, gde je godinu dana radio kao kondicioni trener ženskog odbojkaskog kluba Tent iz Obrenovca sa kojim je osvojio srebrnu medalju u Kupu Srbije, trenutno živi u nacionalnom parku Tara, njegova ljubav prema Balkanu ga je inspirisala i da organizuje seminare za kondicione trenere SCCS Belgrade koji na dva dana dovodi vrhunske stručnjake iz celog sveta da podele svoje znanje i iskustvo. On takodje deli svoje iskustvo i znanje o važnosti jedinstva uma, tela i  duha da bi imali zdrav život u Retreatu Tara.