Predstavljamo vam Tomislava Dolušića!

Dolusic.jpeg

Do seminara je ostalo još 11 dana, mi ćemo probati da vam bolje predstavimo preostale predavače koje niste imali priliku bolje da upoznate!

Danas vam predstavljamo Tomislava Dolušića!

Kratka biografija:

Tomislav je kretor i osnivač Hard Body programa, u jugo istočnoj Evropi dobro znan program koji ima vise od 200 sertifikovanih trenera nivo 1 i preko 40 trenera nivo 2.

Tomislav je doktor kineziologije kao i vlasnik mnogobrojnih sertifikata od top fitness programa i trenera uključujući Steve Maxwellov ketlebel trener nivo 1 i mobiliti trener. Trening za ratnike TFW, trener 1 i 2 nivoa, FMS kao i mnoge druge. 

Tomislav ima 45 godina, a u fitnes industriji je oko 25 godina, ima veliko iskustvo u organizovanju seminara, radionica u jugozapadnoj Evropi, takodje je vlasnik fitnes centra Dream Gym u Zagrebu, Hrvatska.

Pitali smo Tomislava!

SCCS: Zdravo Tomo, hvala ti i što si pored svih obaveza koje imaš, pogotovo sa lansiranjem novog programa našao vremena da nam odgovoriš na par pitanja! Predstavi se molim te, ko je Tomislav Dolušic?

TD: Profesor kineziologije, Hard body kreator & osnivač www.hard-body.com.hr , Functional Flow suosnivač & Master Trener.

Reference: 

  • PCC Progressive Calisthenics Certification Instructor
  • SFG StrongFirst level 1 Instructor
  • OS Original Strength level 1 Instructor
  • GMB Gold Medal Bodies cert Trainer
  • Edo Hemar Faszia Training Master Trainer
  • TFW Training for Warriors level 1 & 2 cert Trainer
  • Steve Maxwell level 1 kettlebell & mobility condtioning cert Trainer
  • Steve Cotter kettlebell IFKK basic & advanced kettlebell Trainer
  • Freemotion Master Trainer

SCCS: Koja je tvoja filozofija u treningu?

TD: Moja trening filozofija bazira se na vježbama s vlastitim tijelom, potpuno prirodni pokreti, resetiranje u doba kad smo bili klinci, povezivanje daha i kretanja. Na to se idealno nadovezuju girje i suspenzijski trenažer. Cilj je biti funkcionalan, lagan  i zadovoljan u vlastitom tijelu sve do duboke starosti, uživati u svim segmentima života.

SCCS: Predstavi nam temu koju će učesnici imati priliku da čuju na seminaru?

TD: Hard body je trening sistem koji sam usavršavam cijelu svoju karijeru. Nastavno na gore navedeno, predstavit ćemo Hard body filozofiju, trening s 3 najmočnija trenažera, vlastito tijelo, girja i suspenzijski trenažer. Tema će biti fokusirana na Hard body varijante zagrijavanja, ali i naglasak na Hard body trening protokole, kroz teorijske i praktične demonstracije.

SCCS: Tvoja očekivanja od seminara?

TD: Velika mi je čast i zadovoljstvo doći na ovaj izuzetan seminar. Biti u društvo zaista vrhunskih trenera, družiti se s osobama s kojima nas povezuje zajednička strast za kvalitetnim treningom i poboljšanjem kvalitete života. Siguran sam da ću mnogo naučiti i steći nova draga poznanstva i prijateljstva.

SCCS: Čime se Tomislav trenutno bavi u životu?

TD: Upravo sam se vratio iz Njemačke, s FIBO-a, najvećeg svjetskom fitness sajma, gdje sam imao priliku predstaviti svoj novi projekt i program – Functional Flow – www.functional-flow.com , koji sam osnovao i kreirao skupa sa svojim dragim prijateljem i kolegom trenerom i doktorom iz Njemačke, Edom Hemarom. Feedback je bio izuzetan, već smo dogovorili dosta seminara u Njemačkoj, Italiji i Hrvatskoj, i bit će mi drago u perspektivi predstaviti i ovaj program u Beogradu.

Radujem se dolasku!

Sportski pozdrav!

SCCS: Hvala ti Tomo, jedva čekamo da čujemo tvoje predavanje!