Upoznajte Matthhew Walldena

 

Još jedan od intervjua i predstavljanje predavača na SCCS seminaru, danas vam predstavljamo Matthew Walldena.

Kratka biografija:

Mathhew je kvalifikovani osteopat i naturopat u Londonu. Završio je post diplomske studije iz Osteopatske medicine i ima zvanje C.H.E.K praktičara 4 nivoa. Metthew je takodje deo tima predavača C.H.E.K fakulteta. Radio je kao konsultant za razne sportke timove uključujući Chelsea fudbalski klub, Charlton Athletic fudbalski klub i Surrey kriket klub. Kao specijalista korektivnih vežbi Matthew je predavao na četiri osteopatska koledža u Velikoj Britaniji i na mnogim post diplomskim kursevima za medicinu, rehabilitaciju i fitnes profesionalce.Mathhew je govorio na mnogim medjunarodnim konferencijama, vodio različite profesionalne forume i objavio je značajan broj artikala.

Pitali smo Matthewa

SCCS: Zdravo Matt, čast mi je što ćemo imati tebe kao predavača na seminaru, dobro došao! Molim te predstavi nam se ko je Matt Wallden ustvari?

MW: 1990 sam završio Osteopatiju i Naturopatiju, sa ciljem d aradim u profesionalnom sportu. Po završetku master studija radio sam sa povredama zadnje lože fudbalera, tek po završetku studija na CHEK institua se pojavila prilika da radim u elitnom sportu. Potom sam pisao poglavlja o rehabilitaciji, objavljivao članke u časopisima i postao urednik sekcije o rehabilitaciji u Žurnalu o telesnom radu i pokretu kao terapiji. U 2006 sam Vibram proizvodjaču cipela objasnio da njihova cipela za jedrenje je idealna za rehabilitaciju i potom započeo Priml Lifestyle i distribuciju Vibram five fingers na UK tržište. Takodje sam 2006 završio trening i pridružio se CHEK Fakultetu i od tad sam deo njihovog predavačkog tima.

SCCS: Kaži nam nešto o tvojoj trening filozofiji?

MW: Moja filozofija je da dugoročno, zdravlje i performanse su jedna te ista stvar. Trening treba da bude prilagodjen klijentu i da se podudara sa njihovim kratkim ciljevima, snovima i sveukupnim nasledjem.

SCCS: Predstavi nam temu koju ćeš predavati?

MW: Ja ću prodiskutovati kako je važno pre nego što kreiramo bilo koji trening program, da podržimo klijenta u ravoju i razumevanju njihove životne filozofije. Ovaj proces je osnovni u optimalnom skladu i stoga daje rezultat.

Tema je : Osnovni Faktori u kondicionom treniranju, a u sklopu teme ću pričati o:

  • Otkrijte kako da efikasno ovladate postavljanjem ciljeva
  • Saznajte kako da napravite integrisan multi sistem periodizacije za kratkoročne i dugoročne rezultate
  • Razumeti kako optimizirati opravak pomoću prirodnih metodologija i ritmova

SCCS: Koja su tvoja očekivanja od seminara?

MW: Moja očekivanja su da podelim iskustvo, znanje i ideje sa grupom istomišljenika.

SCCS: Čime se trenutno bavim Matt Wallden?

MW: Trenutno predajem na C.H.E.K. Fakultetu, radim kao Lični trener, konsultant, držim webinare, seminare, radionice, Osteopat, Naturopat, pisac, predavač!

SCCS: Hvala ti Matt i vidimo se na seminaru!

 

Matt će otvoriti seminar u Subotu u 9:00, 20 Maj 2017!